Pestrobarevné salátky

22.8.2014
Zeleninové saláty konzumuji snad každý den. Dělám si je jako přílohu k hlavním jídlům, k obědu, večeři nebo taky v dopoledních hodinách , když mám po snídani stále hlad.

Zkrátka s nimi zaháním hlad a chutě na něco dobrého. Většinou používám zeleninu : okurek, rajče, ledový salát, rucolu, celer, mrkev, hrášek , kukuřici, zelí, kapustu, hříbky, cuketu, cibuli. Jako zálivku dělám z olivového oleje a různého koření. Nejčastěji kari, grilovací koření, majoránku ,bazalku ,tymián, kajenský pepř a nebo červené papriky.


Postup:

Zeleninu nakrájím na kostičky nebo na malé kousky , zaleju olivovým olejem , přidám koření a je hotovo :-)

Podávám se sýrem nebo kuřecím masem.


Připravila: Veronika Paluříková

Líbí se Vám náš článek? Dejte o něm vědět vašim přátelům.

Komentáře k článku - Pestrobarevné salátky

Reklama