BioLidi

Žhavé uhlíky

29.6.2014

Před několika dny jsem dočetla knížku od Jaroslava Duška Ze mě. Již nějakou dobu tohoto muže sleduji a se spousty jeho názory souzním. Za 2 hodiny po dočtení knihy mi volala kamarádka, zda nechci jet na chození po žhavých uhlících s Jaroslavem…

Celý článek

Hodinová mzda aneb počítejte, že se Vám domácí produkce vždy vyplatí :-)

8.4.2014

Vrátili jsme se z lesa s taškou plnou Medvědího česneku. Nadělala jsem pesta, zamrazila do mrazáku, udělala gnochi zelené jak brčál a ještě několik receptů z čerstvého lupení. I tak mi stále ještě zbýval. Co s ním?

Celý článek

Půst

5.3.2014

Když jsem psala kamarádovi, že jako další téma plánuji Půst, tak byla jeho reakce: fuj, to je ale škaredé slovo. Mně osobně se zdá mnohem krásnější než dieta. Půst je od pradávna součástí životního koloběhu na Zemi. Zvířata se postí, lidé se v…

Celý článek

Chléb náš vezdejší…

24.2.2014

V 21. století, v době, kdy si můžete čtyřiadvacet hodin denně koupit čerstvý chléb, zažívá domácí pečení chleba velký comeback.

Celý článek

Reklama